Archief

Ik zou deze makelaar aanbevelen

7 May 2018

Vanaf het begin een heel plezierig contact. Direct de indruk dat er werk werd gemaakt van de verkoop, o.a. door een nieuwe fotoserie, de aanmaak van impressies welke mogelijkheden de woning bood. Na een bezichtiging altijd een terugkoppeling. Ondanks dat de verkoopperiode langer duurde dan de verwachting, verslapte de aandacht voor de woning niet.


Zeer prettige samenwerking

7 May 2018

Wij vonden de samenwerking zeer prettig.  We vinden Nicolet een gedreven, deskundige, goed bereikbare en flexibele makelaar die goed meedenkt.


Vlot en deskundig contact

7 May 2018

Het contact met de makelaar verliep vlot en deskundig. Makelaar was goed bereikbaar en reageerde telkens goed op onze vragen. Nicolet is terzake kundig en was altijd paraat. Ze maakte een goede indruk op potentiële klanten en heeft ons huis op de juiste manier aanbevolen. Ook de afhandeling na verkoop was correct en deskundig.


J.W. van Gent

30 January 2017

Wij hebben het contact met Nicolet Hoorn als prettig ervaren. Haar deskundigheid, advies en haar enthousiaste manier tijdens
de taxatie wordt zeer gewaardeerd! Ook na de taxatie heeft ze ons meerdere malen te woord gestaan. Afspraak is afspraak bij Nicolet! We zouden haar zeker aanbevelen!


Coby en Frans

1 September 2016

Het eerste contact was al direct goed. De zaken zijn daarna door de makelaar voortvarend opgepakt en uitstekend begeleidt en gecoached. Tijdens de verkoopperiode is er steeds aandacht voor elkaar geweest. Er is een wervende verkooptekst gemaakt, mooie foto’s en dat heeft tot een onverwacht snel verkoopresultaat geleid.


Wiebe en Sietse

1 September 2016

We zijn zeer plezierig en zeer goed begeleid door Nicolet Hoorn Zij komt afspraken snel na en declareerde geen extra kosten. Nicolet was zeer deskundig bij het opmaken van het koopcontract met aanvullende clausules die nodig waren omdat de koper al veertien dagen voor de definitieve overdracht de sleutel in handen kreeg. (in verband met verbouwingen in het appartement).


Gerjan en Jacolien

1 September 2016

Wij hebben het contact als zeer prettig ervaren. Bij een eventuele toekomstige verkoop en/of aankoop zouden wij zonder twijfel weer deze makelaar om advies vragen.


Jan en Judith

30 August 2016

“Voor ons was het kopen van een huis een nieuwe ervaring. Nicolet heeft ons vriendelijk en zeer kundig geholpen. Nicolet weet bij bezichtigingen waarover ze praat en ook buiten kantooruren reageert ze snel op vragen. nicolet heeft de onderhandelingen snel en deskundig gevoerd. We zijn erg blij met onze nieuwe woning!”


Contact

M 06-10318487

E info@nicolethoorn.nl

Stationsweg 5D
8091 AA Wezep

KvK: 08090512
BTW: 809153981B02