Bedrijfsonroerend goed (BOG)

Het bedrijfspand is een noodzakelijk onderdeel van je bedrijf. Het draagt immers bij om je doelen te realiseren. Ben je op zoek naar een geschikte bedrijfsruimte of een kavel waarop je nieuwe bedrijfshuisvesting kunt realiseren? Ik ga graag met je om de tafel om de mogelijkheden te bespreken, ook als het gaat om verkoop of verhuur. Resultaatgericht, maar als een ‘mensenmens’ coach ik je samen met een team van specialisten op een no-nonsense manier door alle stappen van het aan- of verkoopproces van een bedrijfspand. Doordat zowel het team, wat ik om mij heen heb verzameld, als ikzelf sterk ben geworteld op de Noord-Veluwe, ken ik de lokale markt en weet ik wat er speelt.

 

• Kopen of huren
Ik adviseer opdrachtgevers bij de aankoop of de huur van bedrijfsonroerend goed (BOG). Een gedegen stappenplan, waarbij de eisen en wensen van de opdrachtgever inzichtelijk gemaakt worden, maakt onderdeel uit van ons standaard proces om binnen korte tijd de beste oplossing voor onze opdrachtgever te vinden.

 

• Kopen of verhuren
Ben je van plan om je bedrijfspand te verkopen of te verhuren? Ik adviseer opdrachtgevers op een resultaatgerichte manier. Hierbij komt ook een stukje marketing (exposure) om de hoek kijken om je bedrijfspand te verhuren of te verkopen.

Beleggen

Onroerend goed blijkt al vele jaren lang een uiterst solide belegging. Een goede advisering is echter wel van belang omdat er veel factoren invloed hebben op het rendement. Ik adviseer je bij het tot stand komen van de aankoop of verkoop van een bedrijfsobject. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op.

Taxaties

Ook als het gaat om taxaties, kun je bij mij terecht. Dit doe ik opdracht voor niet alleen bedrijven maar ook voor banken, beleggers en andere instellingen. Als makelaar en taxateur ben ik nauw betrokken bij commerciële transacties in de vastgoedmarkt. Vandaag de dag moet een taxatierapport opgesteld worden aan een nieuwe taxatie standaard: TMS. Een taxatie die gemaakt is met het Taxatie Management Systeem biedt opdrachtgevers de garantie dat deze voldoet aan de hoogste kwaliteitstandaards in de markt én dat deze onderbouwd is. Wil je een taxatie laten uitvoeren? Ik help je graag.

Contact

M 06-10318487

E info@nicolethoorn.nl

Stationsweg 5D
8091 AA Wezep

KvK: 08090512
BTW: 809153981B02

Handigediensten

Verkoopmakelaar afnemen wat je nodig hebt!

Wanneer je de verkoop van je woning helemaal uit handen wilt geven bieden we je een full-servicepakket. Je hoeft nergens naar om te kijken. Maar wanneer je zelf ook mee wilt helpen kiezen we graag samen met jou het beste pakket uit, waarbij je zelf kiest welke (deel)diensten je afneemt. Zo maken we samen een verkooppakket op maat.

pakketten bekijken

Gratis waardebepaling aanvragen

Ben je van van plan om je huis te koop te zetten? Ik kom graag bij je langs om kennis te maken en voer geheel vrijblijvend een waardebepaling uit. Een waarde bepaling is geen volledig taxatie rapport, maar wel erg waardevol. Het geeft je inzicht in de marktwaarde en de eventuele verkoopstrategie. Ontdek de mogelijkheden.

Gratis waardebepaling

Voordelige taxaties in en rondom Zwolle

Als een door het Nederlands Register van Taxateurs geregistreerd taxateur is Nicolet Hoorn bevoegd alle voorkomende woning-taxaties in een straal van 20 kilometer rond Wezep uit te voeren, ook om voor Nationale Hypotheek Garantie in aanmerking te komen. Bent u op zoek naar een makelaar in Wezep? Dan bent u hier aan het juiste adres.

lees meer over taxaties

Aankoopmakelaar in Wezep en omgeving

Ook bij het kopen van een woning mag je meer verwachten. Want alleen laten zien wat er in en rond een woning is, is wat ons als NVM aankoopmakelaar betreft niet voldoende. Laten zien wat er allemaal kan, daar gaat het om! Jij bent immers op zoek naar je nieuwe ‘thuis’.

Afspraak maken