Overweeg je een woning te gaan kopen in of rond Wezep? Dan breekt er een spannende, maar erg leuke tijd aan! Het is immers een plek waar je jaren met plezier wilt wonen, werken en genieten. Misschien heb je je woonwensen al wel op een rij, maar wil je hulp in het optimaal matchen daarvan met het huidige woningaanbod rond Wezep.Of vraag jij je af wat er allemaal mogelijk is en kom je samen met Makelaar Nicolet Hoorn tot ‘het perfecte plaatje’ van jouw ideale koopwoning. In Wezep en omstreken treedt Nicolet Hoorn op als aankoopmakelaar, die samen met jou de keuzes en opties en juridische consequenties bekijkt en je door het proces van het verkrijgen van je koopwoning coacht. Waarom maak je bepaalde keuzes, zijn er andere mogelijkheden of heb je al eens aan een artist-impression gedacht, zodat je de woning alvast jouw sfeer meegeeft voordat je beslist?We nodigen je uit contact op te nemen. We maken graag kennis met je en zijn benieuwd naar jouw woonwensen, dan kijken we samen of onze werkwijze bij jou past.Naast makelaar is Nicolet Hoorn als Register Taxateur bevoegd door het Nederlands Register voor Taxateurs om de taxatie voor de financiering van jouw nieuwe koopwoning te doen.<br /><a href=”https://nicolethoorn.nl/contact/” data-mce-href=”https://nicolethoorn.nl/contact/”>VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN</a>

Een woning kopen,…. jouw ‘thuis’!

Overweeg je een woning te gaan kopen in of rond Wezep? Dan breekt er een spannende, maar erg leuke tijd aan! Het is immers een plek waar je jaren met plezier wilt wonen, werken en genieten. Misschien heb je je woonwensen al wel op een rij, maar wil je hulp in het optimaal matchen daarvan met het huidige woningaanbod rond Wezep.

Of vraag jij je af wat er allemaal mogelijk is en kom je samen met Makelaar Nicolet Hoorn tot ‘het perfecte plaatje’ van jouw ideale koopwoning. In Wezep en omstreken treedt Nicolet Hoorn op als aankoopmakelaar, die samen met jou de keuzes en opties en juridische consequenties bekijkt en je door het proces van het verkrijgen van je koopwoning coacht. Waarom maak je bepaalde keuzes, zijn er andere mogelijkheden of heb je al eens aan een artist-impression gedacht, zodat je de woning alvast jouw sfeer meegeeft voordat je beslist?

We nodigen je uit contact op te nemen. We maken graag kennis met je en zijn benieuwd naar jouw woonwensen, dan kijken we samen of onze werkwijze bij jou past.

Naast makelaar is Nicolet Hoorn als Register Taxateur bevoegd door het Nederlands Register voor Taxateurs om de taxatie voor de financiering van jouw nieuwe koopwoning te doen.

 

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN

Contact

M 06-10318487

E info@nicolethoorn.nl

Stationsweg 5D
8091 AA Wezep

KvK: 08090512
BTW: 809153981B02