Nicolet Hoorn NVM register makelaar, is de makelaar in Elburg en omstreken. Je vindt mijn kantoor in Wezep, maar als makelaar ben ik ook actief in de omringende plaatsen rondom Wezep, waaronder dus Elburg.Ik maak graag tijd voor jouw persoonlijke verhaal. Bij het kopen of verkopen van een huis komt immers heel wat kijken. Het is meer dan alleen het passeren van een woning. Veel mensen willen graag hun droom werkelijkheid zien worden. Als makelaar in Elburg denken wij graag mee over de mogelijkheden. Hierbij houden we het zakelijke en juridische aspect altijd in het oog, zodat jij je hier geen zorgen over hoeft te maken!Nicolet Hoorn: Makelaar ElburgGraag stel ik mijn makelaarskantoor aan je voor. Ik ben als makelaar al 20 jaar actief in de regio Elburg, Oldebroek, Wezep, Hattem, Kampen en Heerde. Daarnaast kan ik ook de taxatie van woningen verzorgen. Graag gebruik ik mijn kennis om jouw droom waarheid te maken! Daarbij luister ik graag naar wat je te vertellen hebt en wat je persoonlijke verhaal is.Resultaatgerichtheid is een kenmerk van mij, maar hierbij sta jij altijd centraal. Op een informele manier zal je coaching krijgen in de te maken keuzes. Door de jaren heen ben ik diep geworteld op de Noord-Veluwe en ook de huizenmarkt in Elburg ken ik daardoor erg goed.<img class=”alignleft size-large wp-image-330″ src=”https://www.nicolethoorn.nl/wp-content/uploads/2017/07/Banner-contact-1024x340_v2-1024×340.jpg” alt=”Makelaar Elburg” width=”1024″ height=”340″ data-mce-src=”https://www.nicolethoorn.nl/wp-content/uploads/2017/07/Banner-contact-1024x340_v2-1024×340.jpg” />Huis kopen, verkopen of laten taxeren?Ben je op zoek naar een nieuwe woning of wil je juist je huidige woning verkopen? Een spannende tijd breekt aan! Je gaat immers op zoek naar een (nieuwe) plek om te wonen en je verlaat je huidige huis. Wellicht heb je jouw woonwensen al in kaart gebracht, maar ben je nog op zoek naar de perfecte match! Als makelaar in Elburg help ik je graag. Dat geldt ook voor het verkopen van het huis, neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.Wil je een huis laten taxeren? Ook dan kun je bij mij aankloppen. Om de waarde te bepalen van je woning, voeren we een onafhankelijke taxatie uit. Deze heb je nodig voor het kopen, verkopen, verdelen of verzekeren van je woning. Als een door het Nederlands Register van Taxateurs geregistreerd taxateur is Nicolet Hoorn bevoegd alle voorkomende woningtaxaties in Elburg uit voeren, zelfs om voor Nationale Hypotheek Garantie in aanmerking te komen.Makelaar Elburg?Ben je op zoek naar een makelaar in Elburg en wil je meer weten over de mogelijkheden van de aankoop, verkoop of taxatie van een huis? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Dat kan via info (@) nicolethoorn.nl of telefonisch via 06-10318487. Ik sta graag voor je klaar!

Makelaar Elburg

Nicolet Hoorn NVM register makelaar, is de makelaar in Elburg en omstreken. Je vindt mijn kantoor in Wezep, maar als makelaar ben ik ook actief in de omringende plaatsen rondom Wezep, waaronder dus Elburg.

Ik maak graag tijd voor jouw persoonlijke verhaal. Bij het kopen of verkopen van een huis komt immers heel wat kijken. Het is meer dan alleen het passeren van een woning. Veel mensen willen graag hun droom werkelijkheid zien worden. Als makelaar Elburg denken wij graag mee over de mogelijkheden. Hierbij houden we het zakelijke en juridische aspect altijd in het oog, zodat jij je hier geen zorgen over hoeft te maken!

Nicolet Hoorn: Makelaar Elburg

Graag stel ik mijn makelaarskantoor aan je voor. Ik ben als makelaar al 20 jaar actief in de regio Elburg, Oldebroek, Wezep, Hattem, Kampen en Heerde. Daarnaast kan ik ook de taxatie van woningen verzorgen. Graag gebruik ik mijn kennis om jouw droom waarheid te maken! Daarbij luister ik graag naar wat je te vertellen hebt en wat je persoonlijke verhaal is.

Resultaatgerichtheid is een kenmerk van mij, maar hierbij sta jij altijd centraal. Op een informele manier zal je coaching krijgen in de te maken keuzes. Door de jaren heen ben ik diep geworteld op de Noord-Veluwe en ook de huizenmarkt in Elburg ken ik daardoor erg goed.

Makelaar Elburg

Huis kopen, verkopen of laten taxeren?

Ben je op zoek naar een nieuwe woning of wil je juist je huidige woning verkopen? Een spannende tijd breekt aan! Je gaat immers op zoek naar een (nieuwe) plek om te wonen en je verlaat je huidige huis. Wellicht heb je jouw woonwensen al in kaart gebracht, maar ben je nog op zoek naar de perfecte match! Als makelaar Elburg help ik je graag. Dat geldt ook voor het verkopen van het huis, neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je een huis laten taxeren? Ook dan kun je bij mij aankloppen. Om de waarde te bepalen van je woning, voeren we een onafhankelijke taxatie uit. Deze heb je nodig voor het kopen, verkopen, verdelen of verzekeren van je woning. Als een door het Nederlands Register van Taxateurs geregistreerd taxateur is Nicolet Hoorn bevoegd alle voorkomende woningtaxaties in Elburg uit voeren, zelfs om voor Nationale Hypotheek Garantie in aanmerking te komen.

Makelaar Elburg?

Ben je op zoek naar makelaar Elburg en wil je meer weten over de mogelijkheden van de aankoop, verkoop of taxatie van een huis? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Dat kan via info (@) nicolethoorn.nl of telefonisch via 06-10318487. Ik sta graag voor je klaar!

Contact

M 06-10318487

E info@nicolethoorn.nl

Stationsweg 5D
8091 AA Wezep

KvK: 08090512
BTW: 809153981B02

Handigediensten

Verkoopmakelaar afnemen wat je nodig hebt!

Wanneer je de verkoop van je woning helemaal uit handen wilt geven bieden we je een full-servicepakket. Je hoeft nergens naar om te kijken. Maar wanneer je zelf ook mee wilt helpen kiezen we graag samen met jou het beste pakket uit, waarbij je zelf kiest welke (deel)diensten je afneemt. Zo maken we samen een verkooppakket op maat.

pakketten bekijken

Gratis waardebepaling aanvragen

Ben je van van plan om je huis te koop te zetten? Ik kom graag bij je langs om kennis te maken en voer geheel vrijblijvend een waardebepaling uit. Een waarde bepaling is geen volledig taxatie rapport, maar wel erg waardevol. Het geeft je inzicht in de marktwaarde en de eventuele verkoopstrategie. Ontdek de mogelijkheden.

Gratis waardebepaling

Voordelige taxaties in en rondom Zwolle

Als een door het Nederlands Register van Taxateurs geregistreerd taxateur is Nicolet Hoorn bevoegd alle voorkomende woning-taxaties in een straal van 20 kilometer rond Wezep uit te voeren, ook om voor Nationale Hypotheek Garantie in aanmerking te komen. Bent u op zoek naar een makelaar in Wezep? Dan bent u hier aan het juiste adres.

lees meer over taxaties

Aankoopmakelaar in Wezep en omgeving

Ook bij het kopen van een woning mag je meer verwachten. Want alleen laten zien wat er in en rond een woning is, is wat ons als NVM aankoopmakelaar betreft niet voldoende. Laten zien wat er allemaal kan, daar gaat het om! Jij bent immers op zoek naar je nieuwe ‘thuis’.

Afspraak maken