Makelaar Epe

Ben je op zoek naar een ervaren en betrouwbare makelaar in Epe? Ik help je graag verder. Als NVM register makelaar ben ik een brede regio werkzaam. Je vindt mijn kantoor in Wezep, maar ik ben als makelaar ook werkzaam in Epe en omgeving. Graag maak ik tijd voor jouw verhaal. Op basis daarvan gaan we met jouw huis aan de slag. Of het nu gaat om de aankoop, verkoop of taxatie van een woning, als makelaar in Epe help ik op je op alle vlakken graag verder. Hierbij houd ik zowel het zakelijke als het juridische aspect in de het oog.

Makelaar regio Epe

Graag laat ik je kennismaken met mijn makelaarskantoor. Met meer dan 20 jaar werkervaring in de regio Wezep, Oldebroek, Kampen, Elburg, Heerde, Hattem en Epe, ben ik ook graag jou van dienst. Mijn kennis zet ik in om jouw droom waarheid te maken. Ik ben benieuwd wat je te vertellen hebt, wat je wensen zijn en hoe ik hier aanvulling op kan geven.

Als makelaar in Epe hanteer ik een resultaatgerichte werkwijze, op een informele manier. Ik zal je coachen in de keuzes die je maakt, maar uiteindelijk hak jij de knoop door. Door de jaren heen ben ik die geworteld op de Noord-Veluwe, de huizenmarkt in Epe ken ik vanuit mijn werk als makelaar dan ook erg goed.

Makelaar Epe

Kopen, verkopen of taxeren

Ben je op zoek naar een nieuwe woning of wil je juist je huidige woning verkopen? Een spannende tijd breekt aan! Je gaat immers op zoek naar een (nieuwe) plek om te wonen en je verlaat je huidige huis. Grote kans dat je je wensen al op papier hebt gezet. Mijn taak is om voor jou de perfecte match te vinden.

Wil je een huis laten taxeren? Ook dan kun je bij mij aankloppen. Om de waarde te bepalen van je woning, voeren we een onafhankelijke taxatie uit. Deze heb je nodig voor het kopen, verkopen, verdelen of verzekeren van je woning. Als een door het Nederlands Register van Taxateurs geregistreerd taxateur is Nicolet Hoorn bevoegd alle voorkomende woningtaxaties in Epe uit voeren, zelfs om voor Nationale Hypotheek Garantie in aanmerking te komen.

Makelaar Epe

Ben je op zoek naar een makelaar in Epe en wil je meer weten over de mogelijkheden van de aankoop, verkoop of taxatie van een huis? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Dat kan via info (@) nicolethoorn.nl of telefonisch via 06-10318487. Ik sta graag voor je klaar!

Contact

M 06-10318487

E info@nicolethoorn.nl

Stationsweg 5D
8091 AA Wezep

KvK: 08090512
BTW: 809153981B02

Handigediensten

Verkoopmakelaar afnemen wat je nodig hebt!

Wanneer je de verkoop van je woning helemaal uit handen wilt geven bieden we je een full-servicepakket. Je hoeft nergens naar om te kijken. Maar wanneer je zelf ook mee wilt helpen kiezen we graag samen met jou het beste pakket uit, waarbij je zelf kiest welke (deel)diensten je afneemt. Zo maken we samen een verkooppakket op maat.

pakketten bekijken

Gratis waardebepaling aanvragen

Ben je van van plan om je huis te koop te zetten? Ik kom graag bij je langs om kennis te maken en voer geheel vrijblijvend een waardebepaling uit. Een waarde bepaling is geen volledig taxatie rapport, maar wel erg waardevol. Het geeft je inzicht in de marktwaarde en de eventuele verkoopstrategie. Ontdek de mogelijkheden.

Gratis waardebepaling

Voordelige taxaties in en rondom Zwolle

Als een door het Nederlands Register van Taxateurs geregistreerd taxateur is Nicolet Hoorn bevoegd alle voorkomende woning-taxaties in een straal van 20 kilometer rond Wezep uit te voeren, ook om voor Nationale Hypotheek Garantie in aanmerking te komen. Bent u op zoek naar een makelaar in Wezep? Dan bent u hier aan het juiste adres.

lees meer over taxaties

Aankoopmakelaar in Wezep en omgeving

Ook bij het kopen van een woning mag je meer verwachten. Want alleen laten zien wat er in en rond een woning is, is wat ons als NVM aankoopmakelaar betreft niet voldoende. Laten zien wat er allemaal kan, daar gaat het om! Jij bent immers op zoek naar je nieuwe ‘thuis’.

Afspraak maken