Je bent op zoek naar een makelaar in Heerde. Als NVM makelaar in de regio Heerde, Wezep, Hattem, Oldebroek, Elburg, sta ik graag voor je klaar. Mijn makelaarskantoor is gevestigd in Wezep, maar dankzij 20 jaar ervaring ken ik ook de huizenmarkt in Heerde erg goed.Ik maak graag tijd voor jouw persoonlijke verhaal. Een huis kopen of verkopen is niet zomaar iets. Het is een spannende, maar ook heel leuke tijd. Goede begeleiding is hierbij noodzakelijk. Je hebt waarschijnlijk al bepaalde woonwensen, maar een goede match is nog niet gevonden. Als makelaar in Heerde help ik hier graag bij!Over Nicolet Hoorn: NVM makelaar HeerdeInmiddels heb ik zo’n 20 jaar ervaring in makelaarsland als NVM makelaar. Resultaat stel ik voorop, maar dit moet hand in hand gaan met een informele manier van coaching. Het is immers belangrijk dat jouw droom ook echt werkelijkheid wordt. Ik coach op een ‘no-nonse’ manier en biedt alle ruimte om zelf keuzes te maken. Door de jaren heen ben ik diep geworteld op de Noord-Veluwe en daardoor ken ik ook de huizenmarkt in Heerde erg goed. Meer weten over de mogelijkheden van een NVM makelaar in Heerde? Neem dan contact met mij op!<img class=”size-large wp-image-330 alignleft” src=”https://www.nicolethoorn.nl/wp-content/uploads/2017/07/Banner-contact-1024x340_v2-1024×340.jpg” alt=”Makelaar Heerde” width=”1024″ height=”340″ data-mce-src=”https://www.nicolethoorn.nl/wp-content/uploads/2017/07/Banner-contact-1024x340_v2-1024×340.jpg” />Woning kopen, verkopen of taxerenJe bent van plan om een huis te kopen, te verkopen of te laten taxeren. Voor alle drie de diensten kun je bij mij aankloppen. In alle drie de gevallen breekt een spannende tijd aan. Je verlaat immers je huidige woning en je bent op zoek naar iets nieuws. Wellicht heb je al een aantal woonwensen in kaart gebracht, maar ben je nog op zoek naar een goede match in Heerde. Of je wilt je huis in Heerde verkopen, maar je weet niet wat hier allemaal bij komt kijken. Op zo’n moment kun je mij inschakelen. Als makelaar in Heerde sta ik graag voor je klaar. Zowel voor het aankopen, verkopen of het laten taxeren van een huis.NVM makelaar Heerde? Neem contact op!Ben je op zoek naar een NVM makelaar in Heerde en wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Dat kan via info@nicolethoorn.nl of telefonisch via 06-10318487. Ik sta graag voor je klaar!

Makelaar Heerde

Je bent op zoek naar een makelaar in Heerde. Als NVM makelaar in de regio Heerde, Wezep, Hattem, Oldebroek, Elburg, sta ik graag voor je klaar. Mijn makelaarskantoor is gevestigd in Wezep, maar dankzij 20 jaar ervaring ken ik ook de huizenmarkt in Heerde erg goed.

Ik maak graag tijd voor jouw persoonlijke verhaal. Een huis kopen of verkopen is niet zomaar iets. Het is een spannende, maar ook heel leuke tijd. Goede begeleiding is hierbij noodzakelijk. Je hebt waarschijnlijk al bepaalde woonwensen, maar een goede match is nog niet gevonden. Als makelaar Heerde help ik hier graag bij!

Over Nicolet Hoorn: NVM makelaar Heerde

Inmiddels heb ik zo’n 20 jaar ervaring in makelaarsland als NVM makelaar. Resultaat stel ik voorop, maar dit moet hand in hand gaan met een informele manier van coaching. Het is immers belangrijk dat jouw droom ook echt werkelijkheid wordt. Ik coach op een ‘no-nonse’ manier en biedt alle ruimte om zelf keuzes te maken. Door de jaren heen ben ik diep geworteld op de Noord-Veluwe en daardoor ken ik ook de huizenmarkt in Heerde erg goed. Meer weten over de mogelijkheden van een NVM makelaar Heerde? Neem dan contact met mij op!

Makelaar Heerde

Woning kopen, verkopen of taxeren

Je bent van plan om een huis te kopen, te verkopen of te laten taxeren. Voor alle drie de diensten kun je bij mij aankloppen. In alle drie de gevallen breekt een spannende tijd aan. Je verlaat immers je huidige woning en je bent op zoek naar iets nieuws. Wellicht heb je al een aantal woonwensen in kaart gebracht, maar ben je nog op zoek naar een goede match in Heerde. Of je wilt je huis in Heerde verkopen, maar je weet niet wat hier allemaal bij komt kijken. Op zo’n moment kun je mij inschakelen. Als makelaar Heerde sta ik graag voor je klaar. Zowel voor het aankopen, verkopen of het laten taxeren van een huis.

NVM makelaar Heerde? Neem contact op!

Ben je op zoek naar een NVM makelaar Heerde en wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Dat kan via info@nicolethoorn.nl of telefonisch via 06-10318487. Ik sta graag voor je klaar!

Contact

M 06-10318487

E info@nicolethoorn.nl

Stationsweg 5D
8091 AA Wezep

KvK: 08090512
BTW: 809153981B02

Handigediensten

Verkoopmakelaar afnemen wat je nodig hebt!

Wanneer je de verkoop van je woning helemaal uit handen wilt geven bieden we je een full-servicepakket. Je hoeft nergens naar om te kijken. Maar wanneer je zelf ook mee wilt helpen kiezen we graag samen met jou het beste pakket uit, waarbij je zelf kiest welke (deel)diensten je afneemt. Zo maken we samen een verkooppakket op maat.

pakketten bekijken

Gratis waardebepaling aanvragen

Ben je van van plan om je huis te koop te zetten? Ik kom graag bij je langs om kennis te maken en voer geheel vrijblijvend een waardebepaling uit. Een waarde bepaling is geen volledig taxatie rapport, maar wel erg waardevol. Het geeft je inzicht in de marktwaarde en de eventuele verkoopstrategie. Ontdek de mogelijkheden.

Gratis waardebepaling

Voordelige taxaties in en rondom Zwolle

Als een door het Nederlands Register van Taxateurs geregistreerd taxateur is Nicolet Hoorn bevoegd alle voorkomende woning-taxaties in een straal van 20 kilometer rond Wezep uit te voeren, ook om voor Nationale Hypotheek Garantie in aanmerking te komen. Bent u op zoek naar een makelaar in Wezep? Dan bent u hier aan het juiste adres.

lees meer over taxaties

Aankoopmakelaar in Wezep en omgeving

Ook bij het kopen van een woning mag je meer verwachten. Want alleen laten zien wat er in en rond een woning is, is wat ons als NVM aankoopmakelaar betreft niet voldoende. Laten zien wat er allemaal kan, daar gaat het om! Jij bent immers op zoek naar je nieuwe ‘thuis’.

Afspraak maken