Je bent op zoek naar een makelaar in Heerde. Als NVM makelaar in de regio Heerde, Wezep, Hattem, Oldebroek, Elburg, sta ik graag voor je klaar. Mijn makelaarskantoor is gevestigd in Wezep, maar dankzij 20 jaar ervaring ken ik ook de huizenmarkt in Heerde erg goed.Ik maak graag tijd voor jouw persoonlijke verhaal. Een huis kopen of verkopen is niet zomaar iets. Het is een spannende, maar ook heel leuke tijd. Goede begeleiding is hierbij noodzakelijk. Je hebt waarschijnlijk al bepaalde woonwensen, maar een goede match is nog niet gevonden. Als makelaar in Heerde help ik hier graag bij!Over Nicolet Hoorn: NVM makelaar HeerdeInmiddels heb ik zo’n 20 jaar ervaring in makelaarsland als NVM makelaar. Resultaat stel ik voorop, maar dit moet hand in hand gaan met een informele manier van coaching. Het is immers belangrijk dat jouw droom ook echt werkelijkheid wordt. Ik coach op een ‘no-nonse’ manier en biedt alle ruimte om zelf keuzes te maken. Door de jaren heen ben ik diep geworteld op de Noord-Veluwe en daardoor ken ik ook de huizenmarkt in Heerde erg goed. Meer weten over de mogelijkheden van een NVM makelaar in Heerde? Neem dan contact met mij op!<img class=”size-large wp-image-330 alignleft” src=”https://www.nicolethoorn.nl/wp-content/uploads/2017/07/Banner-contact-1024x340_v2-1024×340.jpg” alt=”Makelaar Heerde” width=”1024″ height=”340″ data-mce-src=”https://www.nicolethoorn.nl/wp-content/uploads/2017/07/Banner-contact-1024x340_v2-1024×340.jpg” />Woning kopen, verkopen of taxerenJe bent van plan om een huis te kopen, te verkopen of te laten taxeren. Voor alle drie de diensten kun je bij mij aankloppen. In alle drie de gevallen breekt een spannende tijd aan. Je verlaat immers je huidige woning en je bent op zoek naar iets nieuws. Wellicht heb je al een aantal woonwensen in kaart gebracht, maar ben je nog op zoek naar een goede match in Heerde. Of je wilt je huis in Heerde verkopen, maar je weet niet wat hier allemaal bij komt kijken. Op zo’n moment kun je mij inschakelen. Als makelaar in Heerde sta ik graag voor je klaar. Zowel voor het aankopen, verkopen of het laten taxeren van een huis.NVM makelaar Heerde? Neem contact op!Ben je op zoek naar een NVM makelaar in Heerde en wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Dat kan via info@nicolethoorn.nl of telefonisch via 06-10318487. Ik sta graag voor je klaar!

Makelaar Heerde

Op zoek naar een makelaar Heerde? Als NVM makelaar voor de regio Heerde, Wezep, Hattem, Oldebroek, Elburg, sta ik klaar om jouw vastgoeddromen te verwezenlijken. Hoewel mijn makelaarskantoor in Wezep gevestigd is, heb ik dankzij mijn twee decennia aan ervaring een diepgaand begrip ontwikkeld van de huizenmarkt in Heerde.

Jouw verhaal staat bij mij centraal. Het kopen of verkopen van een huis is niet zomaar iets; het is een betekenisvolle en opwindende periode in jouw leven. Ik begrijp dat hierbij deskundige begeleiding essentieel is. Wellicht koester je specifieke woonwensen, maar heb je nog niet de ideale match gevonden. Als makelaar in Heerde ben ik er om je te assisteren en samen de perfecte woning te vinden die past bij jouw unieke behoeften.

Over Nicolet Hoorn: NVM makelaar Heerde

Met ruim 20 jaar ervaring als NVM makelaar leg ik de nadruk op resultaat, maar altijd in combinatie met een informele en coachende aanpak. Jouw droomhuis realiseren staat voorop, en ik begeleid je op een directe en open manier, waarbij alle ruimte is voor jouw eigen keuzes. Mijn diepe wortels in de Noord-Veluwe, inclusief Heerde, stellen me in staat om de lokale huizenmarkt grondig te begrijpen. Wil je meer weten over de mogelijkheden met een NVM makelaar in Heerde? Aarzel niet om contact met mij op te nemen!

Makelaar Heerde

Woning kopen, verkopen of taxeren

Of je nu van plan bent een huis te kopen, verkopen, of te laten taxeren, ik ben er om je te begeleiden in deze spannende periode. Misschien heb je al bepaalde woonwensen, maar zoek je nog naar de ideale match in Heerde. Of je wilt je huis in Heerde verkopen en hebt behoefte aan inzicht in het proces. In welke fase je ook bent, als makelaar in Heerde ben ik jouw betrouwbare partner, klaar om te ondersteunen bij het aankopen, verkopen, en taxeren van een woning.

Als jouw toegewijde makelaar in Heerde, streven mijn team en ik ernaar om niet alleen te voldoen aan je vastgoedbehoeften, maar deze te overtreffen. Wij geloven in het creëren van een naadloze en bevredigende ervaring voor al onze klanten, of je nu voor het eerst een huis koopt of een ervaren vastgoedbelegger bent. Bij ons draait het om het leveren van waarde, expertise en bovenal, persoonlijke aandacht.

Bij het kopen of verkopen van een huis komt veel kijken, en wij zijn hier om je te begeleiden bij elke stap van het proces. Van het identificeren van potentiële woningen die aansluiten bij jouw wensen tot aan het onderhandelen over de beste deal, wij staan aan jouw zijde om ervoor te zorgen dat jouw vastgoeddromen werkelijkheid worden. Ons doel is om niet alleen een transactie af te ronden, maar om een langdurige relatie op te bouwen gebaseerd op vertrouwen en respect.

Als NVM makelaar in Heerde heb ik het voorrecht om te werken en te leven in deze prachtige regio. Ik ken de lokale markt als mijn broekzak en ben volledig toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit diensten aan mijn klanten. Of je nu op zoek bent naar een schilderachtige woning aan de rand van de Veluwe of een modern appartement in het bruisende centrum van Heerde, ik ben hier om je te helpen bij het vinden van jouw perfecte thuis.

Bovendien begrijp ik het belang van een nauwkeurige en betrouwbare taxatie bij het kopen of verkopen van een huis. Als geregistreerd taxateur bij het Nederlands Register van Taxateurs, kan ik ervoor zorgen dat je een eerlijke en objectieve beoordeling krijgt van de waarde van jouw eigendom. Of je nu een taxatierapport nodig hebt voor een hypotheekaanvraag, verzekering of juridische doeleinden, ik sta klaar om je te voorzien van een gedetailleerd en deskundig rapport.

NVM makelaar Heerde? Neem contact op!

Ben je op zoek naar een NVM makelaar in Heerde en wil je dieper ingaan op de mogelijkheden? Voel je vrij om geheel vrijblijvend contact op te nemen via info (@) nicolethoorn.nl of telefonisch op 06-10318487. Ik sta graag voor je klaar om samen met jou de volgende stappen te zetten in de boeiende wereld van het vastgoed in Heerde!

Contact

M 06-10318487

E info@nicolethoorn.nl

Stationsweg 5D
8091 AA Wezep

KvK: 08090512
BTW: 809153981B02

Handigediensten

Verkoopmakelaar afnemen wat je nodig hebt!

Wanneer je de verkoop van je woning helemaal uit handen wilt geven bieden we je een full-servicepakket. Je hoeft nergens naar om te kijken. Maar wanneer je zelf ook mee wilt helpen kiezen we graag samen met jou het beste pakket uit, waarbij je zelf kiest welke (deel)diensten je afneemt. Zo maken we samen een verkooppakket op maat.

pakketten bekijken

Gratis waardebepaling aanvragen

Ben je van van plan om je huis te koop te zetten? Ik kom graag bij je langs om kennis te maken en voer geheel vrijblijvend een waardebepaling uit. Een waarde bepaling is geen volledig taxatie rapport, maar wel erg waardevol. Het geeft je inzicht in de marktwaarde en de eventuele verkoopstrategie. Ontdek de mogelijkheden.

Gratis waardebepaling

Voordelige taxaties in en rondom Zwolle

Als een door het Nederlands Register van Taxateurs geregistreerd taxateur is Nicolet Hoorn bevoegd alle voorkomende woning-taxaties in een straal van 20 kilometer rond Wezep uit te voeren, ook om voor Nationale Hypotheek Garantie in aanmerking te komen. Bent u op zoek naar een makelaar in Wezep? Dan bent u hier aan het juiste adres.

lees meer over taxaties

Aankoopmakelaar in Wezep en omgeving

Ook bij het kopen van een woning mag je meer verwachten. Want alleen laten zien wat er in en rond een woning is, is wat ons als NVM aankoopmakelaar betreft niet voldoende. Laten zien wat er allemaal kan, daar gaat het om! Jij bent immers op zoek naar je nieuwe ‘thuis’.

Afspraak maken