Een huis kopen, verkopen of laten taxeren? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een makelaar in Kampen. Ik help je graag verder. Als NVM register makelaar in Kampen luister ik graag naar jouw persoonlijke verhaal. Aan de hand daarvan bepalen we de wensen en stemmen we daar de mogelijkheden op af. Het juridische en zakelijk aspect ligt in mijn handen, zodat jij je hier geen zorgen over hoeft te maken. Ben je op zoek naar een aankoopmakelaar of verkoopmakelaar in Kampen? Ik nodig je graag uit bij mij op kantoor in Wezep.Makelaar regio KampenMijn makelaarskantoor is gevestigd in Wezep, maar ik ben als makelaar in werkzaam in Kampen. Dankzij 20 jaar ervaring op de woningmarkt in Kampen, weet ik precies wat er speelt. Mijn kennis zet ik in om jouw droom waarheid te maken. Ik ben benieuwd wat je te vertellen hebt, wat je wensen zijn en hoe ik hier aanvulling op kan geven.Als makelaar in Kampen hanteer ik een resultaatgerichte werkwijze, op een informele manier. Ik zal je coachen in de keuzes die je maakt, maar uiteindelijk hak jij de knoop door. Door de jaren heen ben ik die geworteld in de regio, de huizenmarkt in Kampen ken ik vanuit mijn werk als makelaar dan ook erg goed.<img class=”alignleft wp-image-330 size-large” src=”https://www.nicolethoorn.nl/wp-content/uploads/2017/07/Banner-contact-1024x340_v2-1024×340.jpg” alt=”Makelaar Kampen” width=”1024″ height=”340″ data-mce-src=”https://www.nicolethoorn.nl/wp-content/uploads/2017/07/Banner-contact-1024x340_v2-1024×340.jpg” />Kopen, verkopen of taxerenOverweeg je een woning te gaan kopen in of in de omgeving van Kampen? Dan breekt er een spannende, maar erg leuke tijd aan! Het is immers een plek waar je jaren met plezier wilt wonen, werken en genieten. Misschien heb je je woonwensen al wel op een rij, maar wil je hulp in het optimaal matchen daarvan met het huidige woningaanbod rond Kampen. Graag vertel ik je meer over de mogelijkheden.Eens paste je woning zo goed bij je woonwensen, maar nu wil je liever groter of ga je juist kleiner wonen. Je wilt je huis verkopen om de stap naar een nieuwe woning te kunnen maken. Dan komt er veel op je af en is het de kunst de juiste koper voor je woning te vinden en de marktwaarde te bepalen. Ook hierbij help ik je graag!Daarnaast kan ik als makelaar in Kampen ook helpen bij het taxeren van een huis.Doe een beroep op een (aankoop)makelaar in Kampen!Ben je op zoek naar een (aankoop)makelaar in Kampen en wil je meer weten over de mogelijkheden van de aankoop, verkoop of taxatie van een huis? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Dat kan via info (@) nicolethoorn.nl of telefonisch via 06-10318487. Ik sta graag voor je klaar!

Makelaar Kampen

Een huis kopen, verkopen of laten taxeren? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een makelaar in Kampen. Ik help je graag verder. Als NVM register makelaar in Kampen luister ik graag naar jouw persoonlijke verhaal. Aan de hand daarvan bepalen we de wensen en stemmen we daar de mogelijkheden op af. Het juridische en zakelijk aspect ligt in mijn handen, zodat jij je hier geen zorgen over hoeft te maken. Ben je op zoek naar een aankoopmakelaar of verkoopmakelaar in Kampen? Ik nodig je graag uit bij mij op kantoor in Wezep.

Makelaar regio Kampen

Mijn makelaarskantoor is gevestigd in Wezep, maar ik ben als makelaar in werkzaam in Kampen. Dankzij 20 jaar ervaring op de woningmarkt in Kampen, weet ik precies wat er speelt. Mijn kennis zet ik in om jouw droom waarheid te maken. Ik ben benieuwd wat je te vertellen hebt, wat je wensen zijn en hoe ik hier aanvulling op kan geven.

Als makelaar in Kampen hanteer ik een resultaatgerichte werkwijze, op een informele manier. Ik zal je coachen in de keuzes die je maakt, maar uiteindelijk hak jij de knoop door. Door de jaren heen ben ik die geworteld in de regio, de huizenmarkt in Kampen ken ik vanuit mijn werk als makelaar dan ook erg goed.

Makelaar Kampen

Kopen, verkopen of taxeren

Overweeg je een woning te gaan kopen in of in de omgeving van Kampen? Dan breekt er een spannende, maar erg leuke tijd aan! Het is immers een plek waar je jaren met plezier wilt wonen, werken en genieten. Misschien heb je je woonwensen al wel op een rij, maar wil je hulp in het optimaal matchen daarvan met het huidige woningaanbod rond Kampen. Graag vertel ik je meer over de mogelijkheden.

Eens paste je woning zo goed bij je woonwensen, maar nu wil je liever groter of ga je juist kleiner wonen. Je wilt je huis verkopen om de stap naar een nieuwe woning te kunnen maken. Dan komt er veel op je af en is het de kunst de juiste koper voor je woning te vinden en de marktwaarde te bepalen. Ook hierbij help ik je graag!

Daarnaast kan ik als makelaar in Kampen ook helpen bij het taxeren van een huis.

Over mij als makelaar Kampen

Welkom bij Makelaar Kampen, jouw vertrouwde partner voor vastgoedtransacties in de regio. Als ervaren NVM-registermakelaar met een sterke aanwezigheid in Kampen en omgeving, ben ik toegewijd aan het vervullen van jouw vastgoedbehoeften. Of je nu op zoek bent naar een woning, je huis wilt verkopen of een taxatie nodig hebt, ik sta klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces.

Met mijn kantoor gevestigd in Wezep, ben ik goed gepositioneerd om jou te helpen bij het navigeren door de vastgoedmarkt in Kampen. Met meer dan twee decennia ervaring begrijp ik de unieke dynamiek en de verschillende buurten van deze historische stad. Mijn uitgebreide netwerk en diepgaande kennis stellen me in staat om de perfecte match te vinden tussen jouw wensen en het beschikbare aanbod.

Als makelaar in Kampen hecht ik veel waarde aan een persoonlijke benadering. Ik geloof in het belang van het luisteren naar jouw verhaal en het begrijpen van jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Samen bepalen we de beste strategie om jouw vastgoeddromen te verwezenlijken, of het nu gaat om het vinden van jouw droomhuis, het verkopen van je huidige woning of het laten taxeren van een eigendom.

Of je nu voor het eerst een huis koopt of een doorgewinterde vastgoedinvesteerder bent, ik sta klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces. Met mijn resultaatgerichte aanpak en mijn toewijding aan klanttevredenheid, zorg ik ervoor dat je een soepele en bevredigende ervaring hebt bij het realiseren van jouw vastgoeddoelen.

Doe een beroep op een aankoopmakelaar in Kampen!

Ben je op zoek naar een aankoopmakelaar in Kampen en wil je meer weten over de mogelijkheden van de aankoop, verkoop of taxatie van een huis? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Dat kan via info (@) nicolethoorn.nl of telefonisch via 06-10318487. Ik sta graag voor je klaar!

Contact

M 06-10318487

E info@nicolethoorn.nl

Stationsweg 5D
8091 AA Wezep

KvK: 08090512
BTW: 809153981B02

Handigediensten

Verkoopmakelaar afnemen wat je nodig hebt!

Wanneer je de verkoop van je woning helemaal uit handen wilt geven bieden we je een full-servicepakket. Je hoeft nergens naar om te kijken. Maar wanneer je zelf ook mee wilt helpen kiezen we graag samen met jou het beste pakket uit, waarbij je zelf kiest welke (deel)diensten je afneemt. Zo maken we samen een verkooppakket op maat.

pakketten bekijken

Gratis waardebepaling aanvragen

Ben je van van plan om je huis te koop te zetten? Ik kom graag bij je langs om kennis te maken en voer geheel vrijblijvend een waardebepaling uit. Een waarde bepaling is geen volledig taxatie rapport, maar wel erg waardevol. Het geeft je inzicht in de marktwaarde en de eventuele verkoopstrategie. Ontdek de mogelijkheden.

Gratis waardebepaling

Voordelige taxaties in en rondom Zwolle

Als een door het Nederlands Register van Taxateurs geregistreerd taxateur is Nicolet Hoorn bevoegd alle voorkomende woning-taxaties in een straal van 20 kilometer rond Wezep uit te voeren, ook om voor Nationale Hypotheek Garantie in aanmerking te komen. Bent u op zoek naar een makelaar in Wezep? Dan bent u hier aan het juiste adres.

lees meer over taxaties

Aankoopmakelaar in Wezep en omgeving

Ook bij het kopen van een woning mag je meer verwachten. Want alleen laten zien wat er in en rond een woning is, is wat ons als NVM aankoopmakelaar betreft niet voldoende. Laten zien wat er allemaal kan, daar gaat het om! Jij bent immers op zoek naar je nieuwe ‘thuis’.

Afspraak maken