Ben je op zoek naar een makelaar in Oldebroek? Dan ben je bij Nicolet Hoorn NVM Register makelaar Oldebroek aan het juiste adres. Wij maken graag tijd voor jouw verhaal! Het kopen of verkopen van een woning is meer dan alleen het passeren van een woning. Je droom moet immers werkelijkheid worden en daarbij is alle aandacht van belang! Wij denken graag mee met je over de mogelijkheden, hierbij verliezen we echter de juridische en zakelijke aspecten niet uit het oog.Over Nicolet Hoorn: makelaar regio OldebroekGraag wil ik je mijn makelaarskantoor in de regio Oldebroek en Wezep aan je voorstellen. Als makelaar ben ik actief in een omgeving van 20 kilometer rondom Wezep. Inmiddels heb ik 20 jaar ervaring op makelaarsgebied (sinds 1997), zowel als makelaar als taxateur. Graag zet ik mijn kennis in om jouw droom waarheid te maken. Maar nog liever luister ik naar jouw of jullie persoonlijke verhaal en gaan we samen de woningmarkt op!Resultaatgerichtheid staat bij mij voorop, maar ‘mensenmens’ zijn is het uitgangspunt. Coaching op een no-nonse manier is mijn aanpak. Inmiddels ben ik diep geworteld op de Noord-Veluwe en ken ik ook de huizenmarkt in Oldebroek erg goed.<img class=”alignleft size-large wp-image-330″ src=”https://www.nicolethoorn.nl/wp-content/uploads/2017/07/Banner-contact-1024x340_v2-1024×340.jpg” alt=”Makelaar Oldebroek” width=”1024″ height=”340″ data-mce-src=”https://www.nicolethoorn.nl/wp-content/uploads/2017/07/Banner-contact-1024x340_v2-1024×340.jpg” />Huis kopen of verkopen in OldebroekOverweeg je een woning te gaan kopen in of rond Oldebroek? Dan breekt er een spannende, maar erg leuke tijd aan! Het is immers een plek waar je jaren met plezier wilt wonen, werken en genieten. Misschien heb je je woonwensen al wel op een rij, maar wil je hulp in het optimaal matchen daarvan met het huidige woningaanbod rond Oldebroek. Graag vertel ik je meer over de mogelijkheden.Eens paste je woning zo goed bij je woonwensen, maar nu wil je liever groter of juist kleiner wonen. Je wilt je huis verkopen om de stap naar een nieuwe woning te kunnen maken. Dan komt er veel op je af en is het de kunst de juiste koper voor je woning te vinden en de marktwaarde te bepalen. Ook hierbij help ik je graag!Daarnaast kan ik als makelaar Oldebroek ook helpen bij het taxeren van een huis.Makelaar Oldebroek?Bent je op zoek naar een makelaar Oldebroek en wil je meer weten over de mogelijkheden van de aankoop, verkoop of taxatie van een huis? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Dat kan via info (@) nicolethoorn.nl of telefonisch via 06-10318487. Ik sta graag voor je klaar!

Makelaar Oldebroek

Ben je op zoek naar een makelaar in Oldebroek? Dan ben je bij Nicolet Hoorn NVM Register makelaar Oldebroek aan het juiste adres. Wij maken graag tijd voor jouw verhaal! Het kopen of verkopen van een woning is meer dan alleen het passeren van een woning. Je droom moet immers werkelijkheid worden en daarbij is alle aandacht van belang! Wij denken graag mee met je over de mogelijkheden, hierbij verliezen we echter de juridische en zakelijke aspecten niet uit het oog.

Over Nicolet Hoorn: makelaar regio Oldebroek

Graag wil ik je mijn makelaarskantoor in de regio Oldebroek en Wezep aan je voorstellen. Als makelaar ben ik actief in een omgeving van 20 kilometer rondom Wezep. Inmiddels heb ik 20 jaar ervaring op makelaarsgebied (sinds 1997), zowel als makelaar als taxateur. Graag zet ik mijn kennis in om jouw droom waarheid te maken. Maar nog liever luister ik naar jouw of jullie persoonlijke verhaal en gaan we samen de woningmarkt op!

Resultaatgerichtheid staat bij mij voorop, maar ‘mensenmens’ zijn is het uitgangspunt. Coaching op een no-nonse manier is mijn aanpak. Inmiddels ben ik diep geworteld op de Noord-Veluwe en ken ik ook de huizenmarkt in Oldebroek erg goed.

Makelaar Oldebroek

Huis kopen of verkopen in Oldebroek

Overweeg je een woning te gaan kopen in of rond Oldebroek? Dan breekt er een spannende, maar erg leuke tijd aan! Het is immers een plek waar je jaren met plezier wilt wonen, werken en genieten. Misschien heb je je woonwensen al wel op een rij, maar wil je hulp in het optimaal matchen daarvan met het huidige woningaanbod rond Oldebroek. Graag vertel ik je meer over de mogelijkheden.

Eens paste je woning zo goed bij je woonwensen, maar nu wil je liever groter of juist kleiner wonen. Je wilt je huis verkopen om de stap naar een nieuwe woning te kunnen maken. Dan komt er veel op je af en is het de kunst de juiste koper voor je woning te vinden en de marktwaarde te bepalen. Ook hierbij help ik je graag!

Daarnaast kan ik als makelaar Oldebroek ook helpen bij het taxeren van een huis.

Makelaar Oldebroek?

Bent je op zoek naar een makelaar Oldebroek en wil je meer weten over de mogelijkheden van de aankoop, verkoop of taxatie van een huis? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Dat kan via info (@) nicolethoorn.nl of telefonisch via 06-10318487. Ik sta graag voor je klaar!

Contact

M 06-10318487

E info@nicolethoorn.nl

Stationsweg 5D
8091 AA Wezep

KvK: 08090512
BTW: 809153981B02

Handigediensten

Verkoopmakelaar afnemen wat je nodig hebt!

Wanneer je de verkoop van je woning helemaal uit handen wilt geven bieden we je een full-servicepakket. Je hoeft nergens naar om te kijken. Maar wanneer je zelf ook mee wilt helpen kiezen we graag samen met jou het beste pakket uit, waarbij je zelf kiest welke (deel)diensten je afneemt. Zo maken we samen een verkooppakket op maat.

pakketten bekijken

Gratis waardebepaling aanvragen

Ben je van van plan om je huis te koop te zetten? Ik kom graag bij je langs om kennis te maken en voer geheel vrijblijvend een waardebepaling uit. Een waarde bepaling is geen volledig taxatie rapport, maar wel erg waardevol. Het geeft je inzicht in de marktwaarde en de eventuele verkoopstrategie. Ontdek de mogelijkheden.

Gratis waardebepaling

Voordelige taxaties in en rondom Zwolle

Als een door het Nederlands Register van Taxateurs geregistreerd taxateur is Nicolet Hoorn bevoegd alle voorkomende woning-taxaties in een straal van 20 kilometer rond Wezep uit te voeren, ook om voor Nationale Hypotheek Garantie in aanmerking te komen. Bent u op zoek naar een makelaar in Wezep? Dan bent u hier aan het juiste adres.

lees meer over taxaties

Aankoopmakelaar in Wezep en omgeving

Ook bij het kopen van een woning mag je meer verwachten. Want alleen laten zien wat er in en rond een woning is, is wat ons als NVM aankoopmakelaar betreft niet voldoende. Laten zien wat er allemaal kan, daar gaat het om! Jij bent immers op zoek naar je nieuwe ‘thuis’.

Afspraak maken