Huizen (ver)kopen tijdens de lockdown

Minister-president Mark Rutte heeft op maandag 14 december 2020 aangescherpte maatregelen in de bestrijding van het coronavirus aangekondigd. Scholen en niet-noodzakelijke winkels gaan dicht. Zakelijke en financiële dienstverleners mogen open blijven, waaronder makelaars en taxateurs.

Wonen is één van de eerste levensbehoeften.

Verkoopgesprekken en bezichtigingen kunnen doorgaan, uiteraard met in acht neming van alle geldende maatregelen.

  • Meerdere bezichtigingen per dag kunnen plaatsvinden, mits iedereen zich houdt aan de RIVM-maatregelen
  • Bezichtigingen vinden plaats wanneer de huidige bewoner niet in het pand aanwezig is
  • Bezichtigingen vinden plaats met de makelaar en maximaal twee personen van één huishouden en eventueel de aankoopmakelaar
  • Andere mensen die de woning willen bezichtigen wachten buiten
  • Alle aanwezigen dragen mondkapjes, daarnaast adviseren we het gebruik van handschoentjes
  • Het huis wordt na elke bezichtiging goed geventileerd

Wij werken zelf zoveel mogelijk thuis, ons kantoor is dus alleen op afspraak geopend.

Contact

M 06-10318487

E info@nicolethoorn.nl

Stationsweg 5D
8091 AA Wezep

KvK: 08090512
BTW: 809153981B02

Handigediensten

Verkoopmakelaar afnemen wat je nodig hebt!

Wanneer je de verkoop van je woning helemaal uit handen wilt geven bieden we je een full-servicepakket. Je hoeft nergens naar om te kijken. Maar wanneer je zelf ook mee wilt helpen kiezen we graag samen met jou het beste pakket uit, waarbij je zelf kiest welke (deel)diensten je afneemt. Zo maken we samen een verkooppakket op maat.

pakketten bekijken

Gratis waardebepaling aanvragen

Ben je van van plan om je huis te koop te zetten? Ik kom graag bij je langs om kennis te maken en voer geheel vrijblijvend een waardebepaling uit. Een waarde bepaling is geen volledig taxatie rapport, maar wel erg waardevol. Het geeft je inzicht in de marktwaarde en de eventuele verkoopstrategie. Ontdek de mogelijkheden.

Gratis waardebepaling

Voordelige taxaties in en rondom Zwolle

Als een door het Nederlands Register van Taxateurs geregistreerd taxateur is Nicolet Hoorn bevoegd alle voorkomende woning-taxaties in een straal van 20 kilometer rond Wezep uit te voeren, ook om voor Nationale Hypotheek Garantie in aanmerking te komen. Bent u op zoek naar een makelaar in Wezep? Dan bent u hier aan het juiste adres.

lees meer over taxaties

Aankoopmakelaar in Wezep en omgeving

Ook bij het kopen van een woning mag je meer verwachten. Want alleen laten zien wat er in en rond een woning is, is wat ons als NVM aankoopmakelaar betreft niet voldoende. Laten zien wat er allemaal kan, daar gaat het om! Jij bent immers op zoek naar je nieuwe ‘thuis’.

Afspraak maken