NVM Open Huizen Dag-app

Tijdens de NVM Open Huizen Dag van 1 oktober organiseert de NVM in samenwerking met de Persgroep en Somfy een leuke actie. Voor alle deelnemende huiseigenaren en bezoekers is een speciale app beschikbaar.

De NVM Open Huizen Dag-app is een eventuele vervanging van de bezoekerslijst. Deelnemers kunnen in de app welke woningen ze hebben bezocht en aangeven wat ze van een woning vinden. Deze informatie wordt na de NVM Open Huizen Dag zo snel mogelijk met u gedeeld.

Iedereen die zich registreert (ook verkopers) kan aangeven of ze vier weken een gratis krant willen ontvangen. Onder alle geregistreerden wordt zes keer een Smart Home make-over van Somfy, twv € 1500,- verloot.

Wat doet de app?
Wat kunt u doen met de NVM Open Huizen Dag-app?

U kunt bijhouden of u interesse heeft in een huis.
U vindt er achtergrondinformatie over de
NVM Open Huizen Dag.
U kunt vier weken gratis een krant naar keuze krijgen.
U maakt kans op een Smart Home make-over een van de Somfy-pakketten, twv € 1500,-
De app is vanaf 16 september te downloaden in de Play Store (Android) of in de App-Store (iOS). Op de posters van NVM Open Huizen Dag is de app prominent aanwezig, zodat niemand de app kan missen.

Contact

M 06-10318487

E info@nicolethoorn.nl

Stationsweg 5D
8091 AA Wezep

KvK: 08090512
BTW: 809153981B02

Handigediensten

Verkoopmakelaar afnemen wat je nodig hebt!

Wanneer je de verkoop van je woning helemaal uit handen wilt geven bieden we je een full-servicepakket. Je hoeft nergens naar om te kijken. Maar wanneer je zelf ook mee wilt helpen kiezen we graag samen met jou het beste pakket uit, waarbij je zelf kiest welke (deel)diensten je afneemt. Zo maken we samen een verkooppakket op maat.

pakketten bekijken

Gratis waardebepaling aanvragen

Ben je van van plan om je huis te koop te zetten? Ik kom graag bij je langs om kennis te maken en voer geheel vrijblijvend een waardebepaling uit. Een waarde bepaling is geen volledig taxatie rapport, maar wel erg waardevol. Het geeft je inzicht in de marktwaarde en de eventuele verkoopstrategie. Ontdek de mogelijkheden.

Gratis waardebepaling

Voordelige taxaties in en rondom Zwolle

Als een door het Nederlands Register van Taxateurs geregistreerd taxateur is Nicolet Hoorn bevoegd alle voorkomende woning-taxaties in een straal van 20 kilometer rond Wezep uit te voeren, ook om voor Nationale Hypotheek Garantie in aanmerking te komen. Bent u op zoek naar een makelaar in Wezep? Dan bent u hier aan het juiste adres.

lees meer over taxaties

Aankoopmakelaar in Wezep en omgeving

Ook bij het kopen van een woning mag je meer verwachten. Want alleen laten zien wat er in en rond een woning is, is wat ons als NVM aankoopmakelaar betreft niet voldoende. Laten zien wat er allemaal kan, daar gaat het om! Jij bent immers op zoek naar je nieuwe ‘thuis’.

Afspraak maken