NVM makelaar Zwolle

Op zoek naar een NVM Makaar in Zwolle? Ik help je graag verder. Als NVM makelaar in Zwolle luister ik graag naar jouw persoonlijke verhaal. Aan de hand daarvan bepalen we de wensen en stemmen we daar de mogelijkheden op af. Het juridische en zakelijk aspect ligt in mijn handen, zodat jij je hier geen zorgen over hoeft te maken. Ik nodig je graag uit bij mij op kantoor in Wezep, onder de rook van Zwolle.

NVM makelaar Zwolle: even voorstellen

Graag stel ik mijn makelaarskantoor in de omgeving van Zwolle aan je voor. Maar nog liever luister ik naar jouw verhaal en wat je wensen zijn omtrent je nieuwe huis. Samen met jou en ons team ervaren specialisten gaan we voor een succesvol ‘bezoek’ aan de woningmarkt.

Resultaatgericht is hierbij een kenmerk, maar daarbij is het ‘mensenmens’ zijn altijd het belangrijkste. Je wordt gecoacht op een no-nonse manier door alle stappen van het aan- of verkoopproces van een woning. Ikzelf ben sterk geworteld op de Noord-Veluwe en samen met een ervaren team om mij heen ken ik de lokale markt in en rondom Zwolle goed. Doe een beroep op mijn jarenlange als NVM makelaar en taxateur (sinds 1997). Ik zet graag mijn kennis en ervaring in om jouw droom te verwezenlijken!

nvm makelaar Zwolle

Huis kopen, verkopen of laten taxeren?

Ben je op zoek naar een nieuwe woning of wil je juist je huidige woning verkopen? Een spannende tijd breekt aan! Je gaat immers op zoek naar een (nieuwe) plek om te wonen en je verlaat je huidige huis. Wellicht heb je jouw woonwensen al in kaart gebracht, maar ben je nog op zoek naar de perfecte match! Als NVM makelaar in Zwolle help ik je graag. Dat geldt ook voor het verkopen van het huis, neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Ook kun je een huis door mij laten taxeren. Door middel van een taxatie bepaal je de waarde van een woning. Deze heb je nodig voor het kopen, verkopen, verdelen of verzekeren van je woning. Als een door het Nederlands Register van Taxateurs geregistreerd taxateur is Nicolet Hoorn bevoegd alle voorkomende woningtaxaties in Zwolle uit voeren, zelfs om voor Nationale Hypotheek Garantie in aanmerking te komen.

NVM register makelaar Zwolle inschakelen

Ben je op zoek naar een NVM makelaar in Zwolle en wil je meer weten over de mogelijkheden van de aankoop, verkoop of taxatie van een huis? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Dat kan via info (@) nicolethoorn.nl of telefonisch via 06-10318487. Ik sta graag voor je klaar!

Contact

M 06-10318487

E info@nicolethoorn.nl

Stationsweg 5D
8091 AA Wezep

KvK: 08090512
BTW: 809153981B02

Handigediensten

Verkoopmakelaar afnemen wat je nodig hebt!

Wanneer je de verkoop van je woning helemaal uit handen wilt geven bieden we je een full-servicepakket. Je hoeft nergens naar om te kijken. Maar wanneer je zelf ook mee wilt helpen kiezen we graag samen met jou het beste pakket uit, waarbij je zelf kiest welke (deel)diensten je afneemt. Zo maken we samen een verkooppakket op maat.

pakketten bekijken

Gratis waardebepaling aanvragen

Ben je van van plan om je huis te koop te zetten? Ik kom graag bij je langs om kennis te maken en voer geheel vrijblijvend een waardebepaling uit. Een waarde bepaling is geen volledig taxatie rapport, maar wel erg waardevol. Het geeft je inzicht in de marktwaarde en de eventuele verkoopstrategie. Ontdek de mogelijkheden.

Gratis waardebepaling

Voordelige taxaties in en rondom Zwolle

Als een door het Nederlands Register van Taxateurs geregistreerd taxateur is Nicolet Hoorn bevoegd alle voorkomende woning-taxaties in een straal van 20 kilometer rond Wezep uit te voeren, ook om voor Nationale Hypotheek Garantie in aanmerking te komen. Bent u op zoek naar een makelaar in Wezep? Dan bent u hier aan het juiste adres.

lees meer over taxaties

Aankoopmakelaar in Wezep en omgeving

Ook bij het kopen van een woning mag je meer verwachten. Want alleen laten zien wat er in en rond een woning is, is wat ons als NVM aankoopmakelaar betreft niet voldoende. Laten zien wat er allemaal kan, daar gaat het om! Jij bent immers op zoek naar je nieuwe ‘thuis’.

Afspraak maken