Graag stel ik mijzelf en mijn makelaarskantoor Nicolet Hoorn in Wezep aan je voor. Maar liever nog luister in naar jouw verhaal en je wensen voor je bestaande of nieuwe huis. Want samen met jou en een team van ervaren specialisten op het gebied van de (deel)diensten die jij wilt afnemen, gaan we voor een succesvol ‘bezoek’ aan de woningmarkt.Resultaatgericht, maar als een ‘mensenmens’ coach ik je samen met een team van specialisten op een no-nonsense manier door alle stappen van het aan- of verkoopproces van een woning. Doordat zowel het team, wat ik om mij heen heb verzameld, als ikzelf sterk ben geworteld op de Noord-Veluwe, ken ik de lokale markt en weet ik wat er speelt. Mijn jarenlange ervaring als makelaar en taxateur (sinds 1997) zet ik graag voor je in om het zakelijke aspect in goede banen te leiden.Daarnaast doceer ik aan de ‘academie voor vastgoed’, het opleidingscentrum van de NVM. Dus altijd voldoende praktijkvoorbeelden! Verder ben ik bevoegd door het Nederlands Register voor Taxateurs voor het verrichten van alle voorkomende taxaties.Graag tot ziens!<br /><a href=”https://nicolethoorn.nl/contact/” data-mce-href=”https://nicolethoorn.nl/contact/”>VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN</a>

Nicolet Hoorn Makelaar en taxateur

Graag stel ik mijzelf, makelaar en taxateur, Nicolet Hoorn in Wezep aan je voor. Maar liever nog luister in naar jouw verhaal en je wensen voor je bestaande of nieuwe huis. Want samen met jou en een team van ervaren specialisten op het gebied van de (deel)diensten die jij wilt afnemen, gaan we voor een succesvol ‘bezoek’ aan de woningmarkt.

Resultaatgericht, maar als een ‘mensenmens’ coach ik je samen met een team van specialisten op een no-nonsense manier door alle stappen van het aan- of verkoopproces van een woning. Doordat zowel het team, wat ik om mij heen heb verzameld, als ikzelf sterk ben geworteld op de Noord-Veluwe, ken ik de lokale markt en weet ik wat er speelt. Mijn jarenlange ervaring als makelaar en taxateur (sinds 1997) zet ik graag voor je in om het zakelijke aspect in goede banen te leiden. Daarvoor ben ik verbonden aan De Passende Woning Makelaardij.

Daarnaast doceerde ik aan de ‘academie voor vastgoed’, het opleidingscentrum van de NVM. Dus altijd voldoende praktijkvoorbeelden! Verder ben ik bevoegd door het Nederlands Register voor Taxateurs voor het verrichten van alle voorkomende taxaties.

Graag tot ziens!

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN

Contact

M 06-10318487

E info@nicolethoorn.nl

Stationsweg 5D
8091 AA Wezep

KvK: 08090512
BTW: 809153981B02

Handigediensten

Verkoopmakelaar afnemen wat je nodig hebt!

Wanneer je de verkoop van je woning helemaal uit handen wilt geven bieden we je een full-servicepakket. Je hoeft nergens naar om te kijken. Maar wanneer je zelf ook mee wilt helpen kiezen we graag samen met jou het beste pakket uit, waarbij je zelf kiest welke (deel)diensten je afneemt. Zo maken we samen een verkooppakket op maat.

pakketten bekijken

Gratis waardebepaling aanvragen

Ben je van van plan om je huis te koop te zetten? Ik kom graag bij je langs om kennis te maken en voer geheel vrijblijvend een waardebepaling uit. Een waarde bepaling is geen volledig taxatie rapport, maar wel erg waardevol. Het geeft je inzicht in de marktwaarde en de eventuele verkoopstrategie. Ontdek de mogelijkheden.

Gratis waardebepaling

Voordelige taxaties in en rondom Zwolle

Als een door het Nederlands Register van Taxateurs geregistreerd taxateur is Nicolet Hoorn bevoegd alle voorkomende woning-taxaties in een straal van 20 kilometer rond Wezep uit te voeren, ook om voor Nationale Hypotheek Garantie in aanmerking te komen. Bent u op zoek naar een makelaar in Wezep? Dan bent u hier aan het juiste adres.

lees meer over taxaties

Aankoopmakelaar in Wezep en omgeving

Ook bij het kopen van een woning mag je meer verwachten. Want alleen laten zien wat er in en rond een woning is, is wat ons als NVM aankoopmakelaar betreft niet voldoende. Laten zien wat er allemaal kan, daar gaat het om! Jij bent immers op zoek naar je nieuwe ‘thuis’.

Afspraak maken