Om de waarde te bepalen van je woning, voeren we een onafhankelijke taxatie uit. Deze heb je nodig voor het kopen, verkopen, verdelen of verzekeren van je woning. Als een door het Nederlands Register van Taxateurs geregistreerd taxateur is Nicolet Hoorn bevoegd alle voorkomende woningtaxaties in een straal van 20 kilometer rond Wezep uit te voeren, ook om voor Nationale Hypotheek Garantie in aanmerking te komen.Omdat Taxateur Nicolet Hoorn lokaal bekend is en de taxatie volgens de laatste normen plaatsvindt, ben je verzekerd van een uitstekend taxatierapport voor je woning.<br /><span style=”color: #800080;” data-mce-style=”color: #800080;”><strong>Je hebt al een all-in taxatie vanaf 430 Euro∗ met NWWI certificering!</strong></span><span style=”text-decoration: underline;” data-mce-style=”text-decoration: underline;”>Je betaalt (inclusief btw):</span><li>€ 430,00, betaling vooraf via I-deal</li><li>€ 50,00  extra: wanneer er ook een verbouwing of appartementsrecht getaxeerd wordt.</li><li>€ 500,00 voor een nieuwbouwtaxatie</li><li>toeslag van €15,00  bij uitgestelde betaling tot notarieel transport.</li>
<a href=”https://live.raw.ac/ntsapps/landing/NicoletHoornMakelaardij” target=”_blank” rel=”noopener” data-mce-href=”https://live.raw.ac/ntsapps/landing/NicoletHoornMakelaardij”>VRAAG EEN TAXATIE AAN</a>

Voordelige taxaties in en rond Zwolle

Om de waarde te bepalen van je woning, voeren we een onafhankelijke taxatie uit. Deze heb je nodig voor het kopen, verkopen, verdelen of verzekeren van je woning. Als een door het Nederlands Register van Taxateurs geregistreerd taxateur is Nicolet Hoorn bevoegd alle voorkomende woningtaxaties in een straal van 20 kilometer rond Wezep uit te voeren, ook om voor Nationale Hypotheek Garantie in aanmerking te komen.

Omdat Taxateur Nicolet Hoorn lokaal bekend is en de taxatie volgens de laatste normen plaatsvindt, ben je verzekerd van een uitstekend taxatierapport voor je woning.

Je hebt al een all-in taxatie vanaf 695 Euro∗ met NWWI certificering!

Je betaalt (inclusief btw):
  • € 650,00, betaling vooraf via I-deal
  • € 50,00  extra: wanneer er ook een verbouwing of appartementsrecht getaxeerd wordt.
  • toeslag van €25,00  bij uitgestelde betaling tot notarieel transport.

VRAAG EEN TAXATIE AAN

Contact

M 06-10318487

E info@nicolethoorn.nl

Stationsweg 5D
8091 AA Wezep

KvK: 08090512
BTW: 809153981B02

Handigediensten

Verkoopmakelaar afnemen wat je nodig hebt!

Wanneer je de verkoop van je woning helemaal uit handen wilt geven bieden we je een full-servicepakket. Je hoeft nergens naar om te kijken. Maar wanneer je zelf ook mee wilt helpen kiezen we graag samen met jou het beste pakket uit, waarbij je zelf kiest welke (deel)diensten je afneemt. Zo maken we samen een verkooppakket op maat.

pakketten bekijken

Gratis waardebepaling aanvragen

Ben je van van plan om je huis te koop te zetten? Ik kom graag bij je langs om kennis te maken en voer geheel vrijblijvend een waardebepaling uit. Een waarde bepaling is geen volledig taxatie rapport, maar wel erg waardevol. Het geeft je inzicht in de marktwaarde en de eventuele verkoopstrategie. Ontdek de mogelijkheden.

Gratis waardebepaling

Voordelige taxaties in en rondom Zwolle

Als een door het Nederlands Register van Taxateurs geregistreerd taxateur is Nicolet Hoorn bevoegd alle voorkomende woning-taxaties in een straal van 20 kilometer rond Wezep uit te voeren, ook om voor Nationale Hypotheek Garantie in aanmerking te komen. Bent u op zoek naar een makelaar in Wezep? Dan bent u hier aan het juiste adres.

lees meer over taxaties

Aankoopmakelaar in Wezep en omgeving

Ook bij het kopen van een woning mag je meer verwachten. Want alleen laten zien wat er in en rond een woning is, is wat ons als NVM aankoopmakelaar betreft niet voldoende. Laten zien wat er allemaal kan, daar gaat het om! Jij bent immers op zoek naar je nieuwe ‘thuis’.

Afspraak maken