Eens paste je woning zo goed bij je woonwensen, maar nu wil je liever groter of ga je juist kleiner wonen. Je wilt je huis verkopen om de stap naar een nieuwe woning te kunnen maken. Dan komt er veel op je af en is het de kunst de juiste koper voor je woning te vinden en de marktwaarde te bepalen. Want welke woningzoeker past het best bij jouw woning, voelt zich thuis in de buurt en welke prijs past daarbij? Verkoopmakelaar Nicolet Hoorn in Wezep helpt je op een coachende manier door alle facetten, keuzes en juridische aandachtspunten bij het verkopen van je woning. Daarnaast is Makelaardij Nicolet Hoorn als Register Taxateur bevoegd door het Nederlands Register voor Taxateurs om door middel van een taxatie de waarde van je woning te bepalen.Voor het verkopen van je woning bieden we je graag standaard pakketten aan, zodat jij je woning kunt verkopen zoals jij dat wilt. Je kiest namelijk zelf eenvoudig de (deel)diensten die je wilt afnemen of gaat voor een maatwerk pakket, waarbij we van Makelaardij Nicolet Hoorn je graag de zorgen uit handen nemen.Daarnaast zijn er mogelijkheden voor luxe brochures, verbouw-opties in plattegronden, een bouwkundige keuring, woningstyling en artist-impressions.Benieuwd of onze flexibele werkwijze bij jou past? Neem contact met ons op, we komen graag bij je langs!<br /><a href=”https://nicolethoorn.nl/contact/” data-mce-href=”https://nicolethoorn.nl/contact/”>Vrijblijvend een afspraak maken</a>

Je huis verkopen zoals jij dat wilt

Eens paste je woning zo goed bij je woonwensen, maar nu wil je liever groter of ga je juist kleiner wonen. Je wilt je huis verkopen om de stap naar een nieuwe woning te kunnen maken. Dan komt er veel op je af en is het de kunst de juiste koper voor je woning te vinden en de marktwaarde te bepalen. Want welke woningzoeker past het best bij jouw woning, voelt zich thuis in de buurt en welke prijs past daarbij? Verkoopmakelaar Nicolet Hoorn in Wezep helpt je op een coachende manier door alle facetten, keuzes en juridische aandachtspunten bij het verkopen van je woning. Daarnaast is Makelaardij Nicolet Hoorn als Register Taxateur bevoegd door het Nederlands Register voor Taxateurs om door middel van een taxatie de waarde van je woning te bepalen.

Voor het verkopen van je woning bieden we je graag standaard pakketten aan, zodat jij je woning kunt verkopen zoals jij dat wilt. Je kiest namelijk zelf eenvoudig de (deel)diensten die je wilt afnemen of gaat voor een maatwerk pakket, waarbij we van Makelaardij Nicolet Hoorn je graag de zorgen uit handen nemen.

Daarnaast zijn er mogelijkheden voor luxe brochures, verbouw-opties in plattegronden, een bouwkundige keuring, woningstyling en artist-impressions.

Benieuwd of onze flexibele werkwijze bij jou past? Neem contact met ons op, we komen graag bij je langs!

Vrijblijvend een afspraak maken

Contact

M 06-10318487

E info@nicolethoorn.nl

Stationsweg 5D
8091 AA Wezep

KvK: 08090512
BTW: 809153981B02

Handigediensten

Verkoopmakelaar afnemen wat je nodig hebt!

Wanneer je de verkoop van je woning helemaal uit handen wilt geven bieden we je een full-servicepakket. Je hoeft nergens naar om te kijken. Maar wanneer je zelf ook mee wilt helpen kiezen we graag samen met jou het beste pakket uit, waarbij je zelf kiest welke (deel)diensten je afneemt. Zo maken we samen een verkooppakket op maat.

pakketten bekijken

Gratis waardebepaling aanvragen

Ben je van van plan om je huis te koop te zetten? Ik kom graag bij je langs om kennis te maken en voer geheel vrijblijvend een waardebepaling uit. Een waarde bepaling is geen volledig taxatie rapport, maar wel erg waardevol. Het geeft je inzicht in de marktwaarde en de eventuele verkoopstrategie. Ontdek de mogelijkheden.

Gratis waardebepaling

Voordelige taxaties in en rondom Zwolle

Als een door het Nederlands Register van Taxateurs geregistreerd taxateur is Nicolet Hoorn bevoegd alle voorkomende woning-taxaties in een straal van 20 kilometer rond Wezep uit te voeren, ook om voor Nationale Hypotheek Garantie in aanmerking te komen. Bent u op zoek naar een makelaar in Wezep? Dan bent u hier aan het juiste adres.

lees meer over taxaties

Aankoopmakelaar in Wezep en omgeving

Ook bij het kopen van een woning mag je meer verwachten. Want alleen laten zien wat er in en rond een woning is, is wat ons als NVM aankoopmakelaar betreft niet voldoende. Laten zien wat er allemaal kan, daar gaat het om! Jij bent immers op zoek naar je nieuwe ‘thuis’.

Afspraak maken