Woonwensen

Op zoek naar die ene mooie woning, jouw toekomstige droomhuis? In Wezep, maar ook in de omgeving daarvan, vind je een zeer divers woningaanbod wat Makelaardij Nicolet Hoorn aanbiedt. Wil je op de hoogte blijven van het actuele woningaanbod? Maak hier je zoekprofiel aan en we houden je graag op de hoogte!

 


Zoekgebied*

Wijk(en)*

Min. aankoopbedrag*

Max. aankoopbedrag*

Soort woning*


Type woning*

Bouwjaar vanaf

Bouwjaar tot

Perceelopp. minimaal*

Perceelopp. maximaal*

Woonoppervlakte* 0 tot 50m20 tot 75m20 tot 100m20 tot 125m20 tot 150m20 tot 200m20 tot 250m2250m2 of groter


Min. aantal slaapkamers*

Overig GarageSchuurTuin

Vragen

Titel* De heerMevrouw

Voornaam *

Tussenvoegsel

Achternaam*

Adres*

Postcode/plaats*

Telefoonnummer*

Mobiele nummer*

E-mail*

Contact

M 06-10318487

E info@nicolethoorn.nl

Stationsweg 5D
8091 AA Wezep

KvK: 08090512
BTW: 809153981B02

Handigediensten

Verkoopmakelaar afnemen wat je nodig hebt!

Wanneer je de verkoop van je woning helemaal uit handen wilt geven bieden we je een full-servicepakket. Je hoeft nergens naar om te kijken. Maar wanneer je zelf ook mee wilt helpen kiezen we graag samen met jou het beste pakket uit, waarbij je zelf kiest welke (deel)diensten je afneemt. Zo maken we samen een verkooppakket op maat.

pakketten bekijken

Gratis waardebepaling aanvragen

Ben je van van plan om je huis te koop te zetten? Ik kom graag bij je langs om kennis te maken en voer geheel vrijblijvend een waardebepaling uit. Een waarde bepaling is geen volledig taxatie rapport, maar wel erg waardevol. Het geeft je inzicht in de marktwaarde en de eventuele verkoopstrategie. Ontdek de mogelijkheden.

Gratis waardebepaling

Voordelige taxaties in en rondom Zwolle

Als een door het Nederlands Register van Taxateurs geregistreerd taxateur is Nicolet Hoorn bevoegd alle voorkomende woning-taxaties in een straal van 20 kilometer rond Wezep uit te voeren, ook om voor Nationale Hypotheek Garantie in aanmerking te komen. Bent u op zoek naar een makelaar in Wezep? Dan bent u hier aan het juiste adres.

lees meer over taxaties

Aankoopmakelaar in Wezep en omgeving

Ook bij het kopen van een woning mag je meer verwachten. Want alleen laten zien wat er in en rond een woning is, is wat ons als NVM aankoopmakelaar betreft niet voldoende. Laten zien wat er allemaal kan, daar gaat het om! Jij bent immers op zoek naar je nieuwe ‘thuis’.

Afspraak maken