Woonwensen

Op zoek naar die ene mooie woning, jouw toekomstige droomhuis? In Wezep, maar ook in de omgeving daarvan, vind je een zeer divers woningaanbod wat Makelaardij Nicolet Hoorn aanbiedt. Wil je op de hoogte blijven van het actuele woningaanbod? Maak hier je zoekprofiel aan en we houden je graag op de hoogte!

 


  Zoekgebied*


  Wijk(en)*


  Min. aankoopbedrag*


  Max. aankoopbedrag*


  Soort woning*


  Type woning*


  Bouwjaar vanaf


  Bouwjaar tot


  Perceelopp. minimaal*


  Perceelopp. maximaal*


  Woonoppervlakte*

  0 tot 50m20 tot 75m20 tot 100m20 tot 125m20 tot 150m20 tot 200m20 tot 250m2250m2 of groter


  Min. aantal slaapkamers*


  Overig

  GarageSchuurTuin


  Vragen


  Titel*

  De heerMevrouw


  Voornaam *


  Tussenvoegsel


  Achternaam*


  Adres*


  Postcode/plaats*


  Telefoonnummer*


  Mobiele nummer*


  E-mail*


  Contact

  M 06-10318487

  E info@nicolethoorn.nl

  Stationsweg 5D
  8091 AA Wezep

  KvK: 08090512
  BTW: 809153981B02

  Handigediensten

  Verkoopmakelaar afnemen wat je nodig hebt!

  Wanneer je de verkoop van je woning helemaal uit handen wilt geven bieden we je een full-servicepakket. Je hoeft nergens naar om te kijken. Maar wanneer je zelf ook mee wilt helpen kiezen we graag samen met jou het beste pakket uit, waarbij je zelf kiest welke (deel)diensten je afneemt. Zo maken we samen een verkooppakket op maat.

  pakketten bekijken

  Gratis waardebepaling aanvragen

  Ben je van van plan om je huis te koop te zetten? Ik kom graag bij je langs om kennis te maken en voer geheel vrijblijvend een waardebepaling uit. Een waarde bepaling is geen volledig taxatie rapport, maar wel erg waardevol. Het geeft je inzicht in de marktwaarde en de eventuele verkoopstrategie. Ontdek de mogelijkheden.

  Gratis waardebepaling

  Voordelige taxaties in en rondom Zwolle

  Als een door het Nederlands Register van Taxateurs geregistreerd taxateur is Nicolet Hoorn bevoegd alle voorkomende woning-taxaties in een straal van 20 kilometer rond Wezep uit te voeren, ook om voor Nationale Hypotheek Garantie in aanmerking te komen. Bent u op zoek naar een makelaar in Wezep? Dan bent u hier aan het juiste adres.

  lees meer over taxaties

  Aankoopmakelaar in Wezep en omgeving

  Ook bij het kopen van een woning mag je meer verwachten. Want alleen laten zien wat er in en rond een woning is, is wat ons als NVM aankoopmakelaar betreft niet voldoende. Laten zien wat er allemaal kan, daar gaat het om! Jij bent immers op zoek naar je nieuwe ‘thuis’.

  Afspraak maken