Workshops

Workshop: Goed voorbereid (ver)kopen

Je wilt je woning verkopen, een nieuw huis aankopen of beide. Je begeeft je op de woningmarkt en wil je graag weten hoe alles in zijn werk gaat? We helpen je graag op weg! Daarom hebben we speciaal jou een interessante workshop ontwikkeld, die je meer zekerheid geeft over deze belangrijke stap in je leven. Want hoe werkt het nu werkelijk om je huis te kopen of verkopen en wat of wie heb je daarvoor nodig?

Bij NVM & Register Makelaar Nicolet Hoorn kun je terecht voor ‘coachend’ advies, aankoop, verkoop, taxatie en een interessant aanbod aan koopwoningen in Wezep, Elburg, ’t Harde, Oldebroek, Hattem, Hattemerbroek, Heerde, Epe, Kampen en Zwolle. We helpen je graag op een coachende wijze door het proces.

Regelmatig organiseert Nicolet Hoorn de workshop “Zelf je huis verkopen, waar moet je op letten?” In 2 1/2 uur word je wegwijs gemaakt in alle onderdelen van het succesvol zelf je huis verkopen. Onderwerpen die aan de orde komen zijn:

Waar moet je op letten, waar liggen risico’s?
Hoe bepaal ik de vraagprijs?
Hoe en waar zet je je huis op internet?
Hoe zorg ik voor goede foto’s?
Wat is een goede aanbiedingstekst?
Waar moet een goede bezichtiging aan voldoen?
Wat moet ik melden aan een koper?
Hoe maak ik een goede koopovereenkomst?
Hoe voorkom ik claims na afloop van de verkoop?

 

Informeer naar de nieuwe data voor de workshops

 

 

OPGEVEN VOOR DE WORKSHOP

Contact

M 06-10318487

E info@nicolethoorn.nl

Stationsweg 5D
8091 AA Wezep

KvK: 08090512
BTW: 809153981B02

Handigediensten

Verkoopmakelaar afnemen wat je nodig hebt!

Wanneer je de verkoop van je woning helemaal uit handen wilt geven bieden we je een full-servicepakket. Je hoeft nergens naar om te kijken. Maar wanneer je zelf ook mee wilt helpen kiezen we graag samen met jou het beste pakket uit, waarbij je zelf kiest welke (deel)diensten je afneemt. Zo maken we samen een verkooppakket op maat.

pakketten bekijken

Gratis waardebepaling aanvragen

Ben je van van plan om je huis te koop te zetten? Ik kom graag bij je langs om kennis te maken en voer geheel vrijblijvend een waardebepaling uit. Een waarde bepaling is geen volledig taxatie rapport, maar wel erg waardevol. Het geeft je inzicht in de marktwaarde en de eventuele verkoopstrategie. Ontdek de mogelijkheden.

Gratis waardebepaling

Voordelige taxaties in en rondom Zwolle

Als een door het Nederlands Register van Taxateurs geregistreerd taxateur is Nicolet Hoorn bevoegd alle voorkomende woning-taxaties in een straal van 20 kilometer rond Wezep uit te voeren, ook om voor Nationale Hypotheek Garantie in aanmerking te komen. Bent u op zoek naar een makelaar in Wezep? Dan bent u hier aan het juiste adres.

lees meer over taxaties

Aankoopmakelaar in Wezep en omgeving

Ook bij het kopen van een woning mag je meer verwachten. Want alleen laten zien wat er in en rond een woning is, is wat ons als NVM aankoopmakelaar betreft niet voldoende. Laten zien wat er allemaal kan, daar gaat het om! Jij bent immers op zoek naar je nieuwe ‘thuis’.

Afspraak maken